Over StokFix, en mezelf.

StokFix is een eenmanszaak, voortgekomen uit talloze klusjes bij vrienden, familie en kennissen.
Eind 2019 leek mij een goed moment om het wat serieuzer aan te pakken en besloot ik naar de KvK te gaan voor mijn registratie. Dit ben ik naast mijn fulltime baan gaan doen, wat nog steeds het geval is.

Toen ik hiermee begon woonde ik nog in Roosendaal, en was dat mijn voornaamste werkgebied. Hier kwam snel meer bij, zoals de gemeente Moerdijk, waar ik ben opgegroeid.

Sinds 2021 woon ik in Sint Philipsland, waardoor ik de gemeentes Tholen en Steenbergen ook heb meegenomen in mijn servicegebied!

Vandaag de dag werk ik nog als IT Beheerder bij een logistiek bedrijf. Hier ben ik mezelf verder aan het ontwikkelen voor het zakelijke segment.

Buiten mijn uit de hand gelopen hobby...
Geniet ik van een goede wandeling met mijn hond Sky, heb ik ook grote interesse in muziek wat ik vertaal in DJén, Muziek maken en keyboard spelen.

Verder ben ik een gezelschapsdier, ben ik veel bezig met mijn werk, en kan ik een flinke ADHDer zijn van tijd tot tijd. Mocht je me al kennen is het geen nieuwsflash dat ik een super enthousiast mens ben en dat graag uit.

‌Hiernaast nog een foto van Sky voor de geïnteresseerde :)

“Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, en ik geniet er vandaag de dag nog van!”
Yoram Stokvis
Eigenaar en computertechnicus
avatar